Ziekenvervoer

Moet u voor behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of een therapeut? Dan kunt u gebruik maken van het zittend ziekenvervoer van Taxicentrale West-Friesland. Het zittend ziekenvervoer wordt in de meeste gevallen volledig door de zorgverzekeraar vergoed. Terwijl u natuurlijk met alle service en ondersteuning van Taxicentrale West-Friesland naar uw bestemming wordt gebracht en weer wordt opgehaald.

Bent u via uw zorgverzekering verzekerd voor zittend ziekenvervoer en u wilt hier gebruik van maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vervoeren en begeleiden u met de grootste zorg naar alle ziekenhuizen, klinieken en zorgcentra in heel Nederland en, waar nodig, daarbuiten. Wij rijden voor bijna elke zorgverzekeraar in Nederland. De declaratie gaat rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar, u hoeft dus niets aan ons te betalen. Het enige wat wij van u willen hebben is een machtiging van uw zorgverzekering dat zittend ziekenvervoer is toegestaan.

Neem voor u gebruik wilt maken van zittend ziekenvervoer contact op met uw zorgverzekering om de vergoeding te bespreken. Bovendien ontvangt u dan een machtiging die u kunt gebruiken bij het afrekenen en declareren van uw vervoer. Wij rijden onder andere voor de onderstaande zorgverzekeraars:

Unive (UVIT), VGZ (UVIT), Achmea (PWZ, Groene Land, Zilveren kruis, Avero, FBTO, Interpolis, Centraal Beheer, Agis), de Amersfoortse, Delta Lloyd, TRIAS (UVIT), ONVZ, CZ, AGIS, Nedasco, IZA (UVIT)

Staat uw zorgverzekering hier niet bij? Geen probleem, waarschijnlijk wordt ons vervoer wel vergoed door uw zorgverzekeraar. Wilt meer informatie over de vergoeding door uw zorgverzekeraar of over onze service? Maak dan gebruik van het offerteformulier op onze website of neem contact op met onze centrale.