Diensten

Taxicentrale West-Friesland is gevestigd in Bovenkarspel. De centrale is ontstaan in 1993 na een fusie van Taxibedrijf Fit en Taxibedrijf Lakenman, waarmee vijftig jaar ervaring van beide bedrijven werd samengevoegd. Inmiddels werken er bij de Taxicentrale West-Friesland 48 chauffeurs die samen 32 voertuigen bemannen.

Voor het regulier contant taxivervoer is Taxicentrale-Westfriesland met name actief in de regio Hoorn-Enkhuizen-Medemblik. Maar ook in de rest van West-Friesland en omstreken staat onze taxicentrale bekend als een herkenbare, betrouwbare en veilige straattaxi. Daarnaast verzorgen wij dagelijks het contractvervoer voor uiteenlopende zorginstellingen, verzekeringsmaatschappijen, scholen, kinderdagverblijven, bedrijven en particulieren.

Taxicentrale West-Friesland wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze verschillende diensten. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen, dan kunt u die aanvragen via de centrale of onze website.