DE ORGANISATIE

DE ORGANISATIE

Direct online reserveren?

Heeft u een klacht?

DIENSTEN

Taxicentrale West-Friesland is gevestigd in Bovenkarspel. De centrale is ontstaan in 1993 na een fusie van Taxibedrijf Fit en Taxibedrijf Lakenman, waarmee vijftig jaar ervaring van beide bedrijven werd samengevoegd.  John en Karin Lakenman hebben de dagelijkse leiding inmiddels over genomen. Bij de Taxicentrale West-Friesland 70 chauffeurs die samen 67 voertuigen bemannen.

Voor het regulier contant taxivervoer is Taxicentrale-Westfriesland met name actief in de regio Hoorn-Enkhuizen-Medemblik. Maar ook in de rest van West-Friesland en omstreken staat onze taxicentrale bekend als een herkenbare, betrouwbare en veilige straattaxi. Daarnaast verzorgen wij dagelijks het contractvervoer voor uiteenlopende zorginstellingen, verzekeringsmaatschappijen, scholen, kinderdagverblijven, bedrijven en particulieren.

Taxicentrale West-Friesland wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u op werkdagen en op reservering gebruik maken van onze verschillende diensten. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen, dan kunt u die aanvragen via de centrale of onze website.