Vervoer

Vervoer

Personenvervoer

Van straattaxi tot zittend ziekenvervoer, van leerlingenvervoer tot dagbestedings- en aanvullend openbaar vervoer. Voor elk vervoersvraagstuk hebben wij een oplossing. Bij Taxicentrale West-Friesland bent u altijd verzekerd van service en kwaliteit.

Voor het regulier contant taxivervoer is Taxicentrale-Westfriesland met name actief in de regio Hoorn-Enkhuizen-Medemblik. Maar ook in de rest van West-Friesland en omstreken staat onze taxicentrale bekend als een herkenbare, betrouwbare en veilige straattaxi. Daarnaast verzorgen wij dagelijks het contractvervoer voor uiteenlopende zorginstellingen, verzekeringsmaatschappijen, scholen, kinderdagverblijven, bedrijven en particulieren.

Taxicentrale West-Friesland beschikt over een uitgebreid en goed onderhouden wagenpark. Wij maken gebruik van luxe Mercedes Benz personenauto’s, achtpersoonsbusjes met extra bagageruimte en speciaal aangepaste taxi’s voor het vervoer van personen met rolstoelen en scootmobielen. Ons wagenpark wordt in eigen beheer onderhouden door vakkundige, en door Mercedes opgeleide, monteurs. Dit alles om de veiligheid voor u en onszelf te garanderen.

onze tarieven voor personenvervoer met Taxicentrale West-Friesland. Wilt u meer informatie over onze service of een vrijblijvende offerte aanvragen? Maak dan gebruik van het offerteformulier op onze website of neem contact op met onze centrale.