Vervoer

Vervoer

Groepsvervoer

Een dagje uit met de familie, op stap met vrienden of met een groep naar Schiphol voor een welverdiende vakantie? Taxicentrale West-Friesland zorgt voor efficiënt groepsvervoer, vanaf 4 personen, in de regio West-Friesland en daar buiten.

Onze luxe achtpersoonsbusjes zijn speciaal ingericht voor het vervoer van groepen en kunnen zelfs personen met een rolstoel of scootmobiel vervoeren. Op dagelijkse en periodieke basis verzorgt Taxicentrale West-Friesland diverse vormen van groepsvervoer. We verzorgen het regulier contact vervoer van uiteenlopende groepen, zowel particulier als zakelijk. Maar ook hebben wij ruime ervaring in het deur tot deur vervoer van schoolgaande kinderen, leerlingen in het speciale onderwijs, cliënten met een beperking, ouderen en andere groepen.

Taxicentrale West-Friesland beschikt over een uitgebreid wagenpark en biedt daarmee groepsvervoer op maat. Ongeacht de grootte, samenstelling of het reisdoel verzorgt Taxicentrale West-Friesland veilig, comfortabel en efficiënt groepsvervoer. Daar kunt u op vertrouwen.

U vindt onze tarieven voor groepsvervoer met Taxicentrale West-Friesland. Wilt u meer informatie over onze service of een vrijblijvende offerte aanvragen? Maak dan gebruik van het