Leerlingenvervoer

Als uw kind niet zelfstandig naar school kan, is er voor uw kind leerlingenvervoer. Bijvoorbeeld bij ziekte, een handicap of gedragsproblemen. Soms kan uw kind hier ook gebruik van maken omdat de school ver weg is. Uw gemeente beslist of uw kind recht heeft op leerlingenvervoer.

Iedere dag reizen een groot aantal leerlingen van diverse onderwijsinstellingen in onze vervoersregio met Taxicentrale West-Friesland tussen school en huis. Ook verzorgen wij het vervoer naar gymzalen, zwembaden en andere locaties voor buitenschoolse activiteiten.

Een uitstekende kwaliteit en persoonlijke service staan bij Taxicentrale West-Friesland altijd voorop. Daarom selecteren wij voor het leerlingenvervoer chauffeurs met geruime ervaring in de omgang met kinderen, die op een adequate manier in kunnen spelen op specifieke situaties. In onze luxe personenwagens en busjes worden de kinderen op een fijne, comfortabele en vooral veilige manier vervoerd.

Wilt u weten of uw kind voor leerlingenvervoer in aanmerking komt? Of wilt u meer informatie over deze service? Maak dan gebruik van het offerteformulier op onze website of neem contact op met onze centrale.